Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών (credit), χρεωστικών (debit) και προπληρωμένων καρτών (prepaid) εκδόσεως Visa, Mastercard, Maestro ή JCB. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “i-bank e-Simplify” της Εθνικής Τράπεζας.

Πληρωμή με κάρτα

Η χρήση πιστωτικής κάρτας, σας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέχρι και έως 3 άτοκες δόσεις για παραγγελίες αξίας 200,00€ και άνω. Η επιλογή των δόσεων εμφανίζεται αυτόματα κατά το τελευταίο στάδιο πληρωμής και αναγνώρισης από το σύστημα χρήσης πιστωτικής κάρτας.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση ή έμβασμα σε μια από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες:

Εθνική Τράπεζα
ΙΒΑΝ: GR1801104270000042700755079
SWIFT/BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Νικολόπουλος Νικόλαος

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR1401725180005518103177101
SWIFT/BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Νικολόπουλος Νικόλαος

EuroBank
ΙΒΑΝ: GR1102600970000410200980616
SWIFT/BIC: ERBKGRAA
Δικαιούχος: Νικολόπουλος Νικόλαος

Ως αιτιολογία κατάθεσης χρειάζεται να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας.

Στις περιπτώσεις που υπάρχει χρέωση από πλευράς της τράπεζας για την εκτέλεση της τραπεζικής εντολής, τα έξοδα τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί μόλις γίνει η εκκαθάριση της πληρωμής και επιβεβαιωθεί η μεταφορά του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Ο χρόνος εκκαθάρισης διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα και δεν συμπεριλαμβάνεται στον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής του προϊόντος έτσι όπως αναγράφεται στους αντίστοιχους όρους. Η κατάθεσή σας χρειάζεται να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών. Με το πέρασμα των 2 ημερών, τα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμα.

 

IRIS

Επιλέγοντας την υπηρεσία IRIS, η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η υπηρεσία IRIS αποτελεί πανευρωπαϊκή λύση που διασφαλίζει την εξόφληση των πληρωμών σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας των συναλλαγών χωρίς να απαιτείται η γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων και χωρίς ειδική εγγραφή.

Με την καταχώρηση της παραγγελίας, σκανάρετε το QR code που εμφανίζεται στην οθόνη σας και επιβεβαιώνετε τη συναλλαγή.

 

PayPal

Το PayPal είναι ένας ασφαλής και διαδεδομένος τρόπος ηλεκτρονικής πληρωμής. Χρειάζεται μόνο το username και το password σας για να πραγματοποιήσετε αγορές με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε να καταχωρείτε σε κάθε συναλλαγή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας.

 

Έχετε υπόψη σας ότι:
Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500,00) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά».